Impact 2021

Adventskalander actie Toon Hermans Huis Parkstad

Vorig jaar hebben JCI Land van Herle en het Toon Hermans Huis een geweldige fundraising opgezet door het verkopen van adventskalenders. We hebben toen het geweldig bedrag van 2.100 euro opgehaald voor het Toon Hermans Huis Parkstad 💪🏻.

Dit jaar hebben we onze stoutste dromen weten te overtreffen en hebben we 3500 euro opgehaald voor het Toon Hermans Huis Parkstad.

 


NC- Nationale conventie JCI NL - BE

Elke jaar vindt er een NC (nationale conventie) plaats. Dit jaar werd deze georganiseerd en gedeeld met onze Belgische kamers(raden). Tijdens dit weekend zijn er verschillende workshops of sprekers bij te wonen en vindt de bestuurswissel plaats van het nationaal comité. Uiteraard sluiten we het weekend af met een sjiek maar vooral gezellig Gala!

 

Ok dit jaar waren weer enkele leden van JCI Land van Herle Present!


Stichting Present Parkstad zomerpakketten actie

Helaas is de zomervakantie niet voor elk gezin een feestje. Doordat het voor sommige gezinnen financieel niet haalbaar is om leuke activiteiten te ondernemen, duren deze weken soms heel lang. 

Samen met Stichting Present Parkstad hebben we onze krachten gebundeld om voor gezinnen in Parkstad de zomervakantie een stuk zonniger te maken. 

In de zomer van 2021 hebben we samen met vrijwilligers en bedrijven uit de regio 100 gezinnen een uniek zomerpakket kunnen aanbieden.